fbpx

Møbler og inventar

Vi kan hjælpe dig med kvalitetsmøbler og indretningsløsninger til alle rum i din bolig. Derudover kan vi også levere inventar til din butik, restaurant, kontor, reception eller lignende.

Vi har blandt andet stor erfaring med produktion af butiksinventar, skranker, deske, borde, stole, bænke, børnemøbler, reolsystemer, lamelvægge og meget mere.

Vi har en stor og moderne produktion, som gør det muligt for os at håndtere store mængder og leverancer. 

Foto: Eva Harlou // Villa Copenhagen

Foto: Eva Harlou // Villa Copenhagen

EN VERDEN AF LAMELLER

Vi har stor erfaring med produktion og anvendelse af lameller i vores produkter og indretningsløsninger.

Vi har blandt andet arbejdet med produktion af lamelvægge og lamellofter samt beklædning af produkter og inventar med lameller, eksempelvis skranker.

Lameller har flere fordele. For det første kan det have en gavnlig effekt på akustikken i rummet, idet det er med til at opsamle lydbølgerne. Derudover kan det give et unikt og anderledes udtryk. Trælameller giver et varmt, organisk og naturligt udtryk, og de er en udsmykning i sig selv.

KVALITET I HVER ENKELT LØSNING

Vores møbler og inventar produceres af vores erfarne snedkere på vores eget værksted i Kolding. Vi mestrer alle de klassiske snedkerteknikker såsom fingertappede samlinger, fransklås, ligeglad m.m.

Passionen for håndværket kombineret med moderne teknologi gør os i stand til at udnytte træets mangfoldighed på mange måder. Vi er din garant for kvalitet og høj håndværksmæssig finesse.

 

 

MUNKEBJERG BUSINESS PARK →

CARSLBERG AVIATOR LOUNGE →