fbpx

Om OS

RIIS Snedkerier er et moderne snedkeri med over 35 års erfaring fra branchen. Vi er indbegrebet af det gode håndværk og kombinerer moderne teknologi med traditionelle håndværks- og snedkermetoder.

Vi producerer køkkener,  bad- og garderobemøbler, møbler til hjemmet og kontoret samt inventar til butikker, restauranter m.m. Vores produktion foregår på vores snedkeri i Kolding.

Læs mere om os:

→ Historie

→ Know-how og materialer

→ Karriere i RIIS Snedkerier

→ Værdier, mission og vision

→ Produktion

→ Bæredygtighed

HISTORIE

RIIS Snedkerier trækker sine spor tilbage til 1965, hvor tømrervirksomheden “H. Riis & Søn” blev etableret.  Sidenhen udviklede virksomheden sig til både at omfatte tømrer,- entreprise og snedkerarbejde og skiftede navn til RIIS Entreprise.

I 1983 blev RIIS Snedkerier etableret som en selvstændig virksomhed under RIIS Entreprise.

I dag er vi en moderne snedkervirksomhed, som producerer specialfremstillede møbler og inventar.

Vi er en del af RIIS Group, som er ejet af 3. og 4. generation af Riis-familien.

Know-how & Materialer

Vi gør en stor dyd ud af at udvælge de helt rigtige materialer til det givne projekt. Vi har et langt og tæt samarbejde med vores leverandører og savværker, der leverer materialer til os. 

Vores materialer har afsæt i deres naturlige sprog og form. Vi bruger naturmaterialer af høj kvalitet, der patinerer smukt over tid. Vores materialevalg sikrer holdbarheden i vores produkter og mindsker kravene til vedligeholdelse.

Hovedparten af vores specialfremstillede inventar produceres i (hårdt)træ, men vi mestrer også materialer som stål, glas, plast, Corian, Hi-Macs og ædle metaller.

Vi har gennem flere år udviklet os i forhold til bearbejdning af kompositmateriale. Gennem vores store netværk og underleverandører løfter vi enhver form for opgave. 

 

Karriere hos riis snedkerier

Hos RIIS Snedkerier går vi meget op i faglighed og uddannelse. Vi har mange forskellige faggrupper ansat, som har stor ekspertise inden for deres respektive områder. Vi har blandt andet maskin- bygnings- og møbelsnedkere, produktionsteknologer, industriteknikere, tømrer m.m.

Brænder du for at arbejde med træ og maskiner, og har du evnen til at udføre dine arbejdsopgaver med stor faglighed og præcision? Er du kvalitetsbevidst og fleksibel? Drømmer du om at arbejde i et dedikeret team af medarbejdere, som deler din passion?

Så er en karriere hos RIIS Snedkerier måske noget for dig.

Vi har ingen ledige stillinger for øjeblikket. 

 

Mission, Vision & VÆRDIER

MISSION

RIIS Snedkerier designer og producerer produkter i høj kvalitet med fokus på funktionalitet og holdbarhed. Vi vil give vores kunder den optimale indretningsløsning ud fra deres individuelle behov.

VISION

RIIS Snedkerier ønsker at være den foretrukne samarbejdspartner og leverandør af høj håndværksmæssig kvalitet inden for vores produktsortiment.

VÆRDIER

  • Respekt
  • Ærlighed
  • Partnerskab
  • Omtanke

PRODUKTION

Vi har en stor og moderne maskinpark, som gør os i stand til at producere alle former for specialfremstillede møbler og inventar. 

Vores maskinpark vedligeholdes og optimeres løbende for at sikre en ensartet kvalitet og høj produktionshastighed. Omstillingshastigheden i vores produktion er stor, hvilket medfører et optimalt flow uanset opgavens art eller omfang.

Vi har har eget lakeringsanlæg, hvor en stor del af vores produktion bliver overfladebehandlet. Vi udfører overfladebehandlinger med sæbe, olie, lak og maling i forskellige farver. Vi styrer dermed selv hele processen omkring færdiggørelse af produktet og kvaliteten heraf.

 

BÆREDYGTIGHED

Vores respekt for naturen og dennes cyklus er ikke begrænset til holdbarhed – som dog er den bedste måde at bidrage til bevarelse af vores miljø. Det mest miljørigtige materiale og energi er det, der ikke bliver brugt. 

Vi har hele vores produktion lokaliseret i Danmark, hvilket mindsker CO2 udslip fra transport. Vores materialer af sten købes desuden primært fra små produktioner i Europa. 

Bestseller Hovedkvarter →

CARLSBERG AVIATOR LOUNGE →

MUNKEBJERG BUSINESS PARK →