Om OS

Vi er en del af RIIS Group, som er ejet og drevet af 3. og 4. generation af Riis-familien.

Teknologi og traditionelt håndværk

Virksomheden blev grundlagt i 1965 og er i dag vokset til en moderne tømrer- og snedkervirksomhed, hvor teknologi og traditionelt håndværk går hånd i hånd.

RIIS Snedkerier er i dag delt op i flere separate afdelinger med hvert sit speciale indenfor byg, inventar, restaurering, service og vedligehold.

Passion for håndværket

Vi er indbegrebet af passion for det gode håndværk.

RIIS Snedkerier er indbegrebet af det gode håndværk. Passionen for håndværket kombineret med moderne teknologi gør os i stand til at udnytte træets mangfoldighed på mange måder.

Denne passion for bearbejdning og formgivning er rodfæstet i de moderne metoder vores snedkere benytter sig af i dag.

Stor og moderne maskinpark

Vi har en stor og moderne maskinpark, som gør os i stand til at producere specialfremstillede møbler og inventar samt større konstruktioner.

Vores maskinpark vedligeholdes og optimeres løbende for at sikre en ensartet kvalitet og høj produktionshastighed. Omstillingshastigheden i vores produktion er stor, hvilket medfører et optimalt flow uanset opgavens art eller omfang.

Vi styrer hele processen

Vi styrer selv processen takket været vores eget lakeringsanlæg og strømlinede samlestationer.

Vi har har eget lakeringsanlæg, hvor en stor del af vores produktion bliver overfladebehandlet. Vi udfører overfladebehandlinger med sæbe, olie, lak og maling i diverse farver. Vi styrer dermed selv hele processen omkring færdiggørelse af produktet og kvaliteten heraf.

Vores strømlinede samlestationer gennem hele montageafdelingen sikrer en ensartet kvalitet og flow uanset produkttype. Vi ligger stor vægt på, at emnerne er forarbejdet i vores maskinpark, så vi har minimal manuel bearbejdning inden produktet kan pakkes og sendes.

forskellige materialer

Vi lader os ikke begrænse af materialer. Vi arbejder i mange forskellige materialer såsom MDF, finer og krydsfiner, alle sorter af massiv træ, Corian og Hi-Macs.

Vi søger hele tiden at udvikle vores kompetencer indenfor materialebearbejdning og kombinationsmuligheder.

Kan vi hjælpe dig?

Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale.