TRÆKONSTRUKTION OG NATURBYGGERI

Respekt for traditionelt håndværk, organiske materialer og bæredygtighed.

Byggerådgivning

Du skal ikke bekymre dig om hverken designplan, teknisk dokumentation, byggeansøgninger, myndighedsgodkendelse eller koordinering af håndværkere. Vi vejleder og håndterer processen for dig.

Har du allerede designplanen? Vi stiller vores mange års erfaring i samarbejde med arkitekter og ingeniører til rådighed.

HURTIG OG EFFEKTIV ETABLERING

Tilpasset fuldtømmer som bærende ramme i nybyggeri, renovering og restaurering giver dig et byggeri med respekt for traditionelt håndværk, organiske materialer og bæredygtighed.

Vi sikrer dig en hurtig og effektiv etableringsproces med vores erfaring og de rette maskiner.

SHELTERS
PAVILLONER
UDHUSE

Vi inviterer dig udenfor i den smukke natur – hvad enten det drejer sig om et møde eller en overnatning i det fri.

MØDE I NATUREN
Vi inviterer dit mødelokale ud i naturen. Vi har leveret dette arkitekttegnede, unikke hus på 28m2. Huset er placeret i naturens smukke omgivelser og bruges til bl.a. workshops og mødeafholdelse.

Facaden og terrassen er lavet af egetræplanker, og taget er blevet dækket med torv. Indvendigt er gulvet lavet af egetræsplanker, vægge er dækket af birkefiner, og lamelloftet er lavet af Kerto-lægter.

OVERNATNING I DET FRI
Den smukke natur indbyder til udeliv og oplevelser i det fri – en shelter er perfekt til formålet. Omgivelserne er vigtig for placeringen af en shelter, og vi sørger at placeringen er understøttet af det omkring liggende terræn.

RESPEKT FOR HÅNDVÆRKET
Vi leverer konstruktioner til naturstier inkl. broer, traditionelle legepladser, naturlegepladser og spisehuse. Du får høj kvalitet i den færdige konstruktion, da vores træ til fuldtømmerkonstruktioner er savskåret fra danske og europæiske savværker, der leveres ovntørret.

Forarbejdningsprocessen er din garanti for høj kvalitet. Alle konstruktioner udføres i ed med de klassiske håndværksmetoder – også når vi optegner i vores 3D CAD-systemer.

FRILUFTSLIV
Friluftsliv er vigtigt for vores helbred. Derfor konstruerer og leverer vi naturbroer, spiseområder, låger og skiltning mv. med respekt for naturen og de omkringliggende omgivelser.

Vi etablerer de rette løsninger for dig, så du kan færdes i naturen på bedste vis.

NATURBROER
SPISEPLADSER
PORTE/LÅGER

Vi konstruerer alt fra broer, traditionelle legepladser til naturlegepladser, naturbroer og spisehuse.

Kan vi hjælpe dig?

Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale.