Woods konstruktion

Fuldtømmer som bærende ramme i nybyggeri, renovering og restaurering.

Fuldtømmer

Byggeri med tilpasset fuldtømmer som bærende ramme i nybyggeri, renovering og restaurering giver et stærkt signal om respekt for traditionelt håndværk, organiske materialer og bæredygtigt byggeri.

Inden forarbejdning af træet bliver tømmerkonstruktionen tegnet i 3D CAD. Dette kan gøres på baggrund af kundens egne tegninger eller i samarbejde med vores arkitekt.

Renovering

RIIS Snedkerier har mange års erfaring med renovering af bevaringsværdige og fredede bygninger. Vi varetager alle opgaver fra reproduktion af eksisterende vinduer, paneler og trapper på vores eget snedkeri til udførelse ude på de enkelte projekter.

Vi udfører også nybyg af gamle bygninger med respekt for tradition og lokale byggeskikke.

Tømmerkonstruktioner

Hos RIIS Snedkerier får vi tømmer til vores fuldtømmerkonstruktioner leveret savskåret fra danske og europæiske savværker. Tømmeret leveres ovntørret for at vi kan stå inde for kvaliteten af den færdige konstruktion.

Træets kvalitet har stor betydning for det færdige resultat. Tømmeret bliver rettet til i vores 4-kehlet høvl, hvorefter samlingerne tilpasses i vores CNC fræser.

Som resultat får vi nogle tømmersamlinger, som er udført med stor præcision.

Naturkonstruktioner/byggeri

RIIS Snedkerier specialudvikler og producerer udemiljøer til f.eks. have-, skov- og offentlige områder. Vi kombinerer dine ønsker til det kreative udemiljø med vores mangeårige erfaring indenfor byg.

Vi producerer og udvikler alt lige fra broer, bænke og låger/porte til bolværker, pergolaer, overdækninger m.m.