Specialproduktion

Hos RIIS Snedkerier går kvalitet, håndværk og gode materialer hånd i hånd.

Materialer & Know-how

Hos RIIS Snedkerier går kvalitet, håndværk og gode materialer hånd i hånd. Vi gør en stor dyd ud af at udvælge de helt rigtige materialer til det givne projekt. Vi har et langt og tæt samarbejde med de leverandører og savværker, som leverer materialer til os.

Hovedparten af vores specialfremstillede inventar produceres i (hårdt)træ, men vi mestrer også materialer såsom stål, glas, plast, Corian, Hi-Macs og ædle metaller.

Vi har gennem flere år udviklet os i forhold til bearbejdning af kompositmateriale. Gennem vores store netværk og underleverandører vil vi kunne løfte enhver form for opgave.

Prototyper

I forbindelse med udvikling af et nyt produkt er det vores erfaring, at sætter man ressourcer af til fremstilling af en prototype, vil man der igennem kunne eliminere eventuelle tvivlspørgsmål.

Vi har klassificeret vores prototyper i 3 forskellige kategorier:

  • Mock-up: Formgivning / dimensioner.
  • Prototype: Ubehandlet produceret produkt.
  • Serie 0: Færdigbearbejdet produkt.

Specialmøbler

Ud fra vores kunders specifikke ønsker og behov, designer og producerer vi inventar og møbler af høj kvalitet.

Ingen opgave er for stor eller lille – uanset om der er tale om produktion af specialfremstillet inventar eller hele restaureringer af private boliger, godser, herregårde og fredede ejendomme, vil vi mestre opgaven til punkt og prikke.

Vi tilbyder alt lige fra idégenerering inkl. design og udvikling, til produktion og levering af det færdige produkt.