fbpx

Er du vores nye snedker?

Møbel- eller maskinsnedker

Vi har travlt og søger derfor en dygtig møbel- eller maskinsnedker til et af Danmarks mest moderne snedkerier, hvor du vil opleve et godt arbejdsmiljø med en uformel og god omgangstone.

Du bliver en vigtig del af vores dygtige team, der har til formål at levere høj kvalitet i vores møbel- og inventarproduktion.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Som Møbelsnedker bliver du præsenteret for mange former for snedker opgaver.
  • Som Maskinsnedker bliver din primære opgave at arbejde med at betjene vores moderne maskinpark. Det er en fordel hvis du har kendskab til programmering i woodWOP på en 5-akset Homag CNC.

Hvem er du?

Du er en erfaren Møbel- eller maskinsnedker – gerne med erfaring fra en produktionsvirksomhed. Du evner at arbejde efter de høje kvalitetskrav, som vores produkter skal opfylde. Du kan arbejde selvstændig og er god til at planlægge og prioritere din tid. Du er god til at kommunikere og samarbejde. Du har passion for det gode håndværk og ønsker at blive udfordret dagligt med atypiske, kreative og krævende opgaver.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

  • Et godt overblik
  • God tegningsforståelse
  • Du er fleksibel og mødestabil
  • Erfaring indenfor træindustri/inventar
  • Du er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst

Vi tilbyder

Du bliver en del af en virksomhed, der sikrer dig gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt. Du vil få en grundig introduktion og oplæring i vores systemer og processer. Ud over spændende opgaver tilbyder vi også et godt fællesskab med sociale aktiviteter.

Vi er en flad organisation, hvor der ikke er langt fra “manden på gulvet” til ledelsen. På vores værksted er vi et team med forskellige kvalifikationer, hvor vi støttet hinanden og vi sætter alle en ære i at levere godt håndværk. Vi sørger for, at du har de rette forudsætninger for at gøre dit arbejde godt hos os.

Vi søger dig, som vil være med til at styrke vores gode traditioner for solidt håndværk, som vi er kendt for.

Er du interesseret i jobbet?

Hvis du ønsker at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Production Manager Kenneth Horsbøll på mail keho@riis-entreprise.dk eller tlf.: 22 10 37 24.
 
For at søge stillingen skal du sende din ansøgning og CV via nedenstående link snarest muligt. Alternativt kan du sende dit CV og din ansøgning pr. mail til vores HR Manager, Betina Meilandt på beme@riis-retail.com. Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, når den rigtige kandidat viser sig.

 

Om RIIS Group

RIIS Group er en af Europas førende virksomheder inden for design- og indretningsbranchen. Vores partnersegmenter er hovedsageligt indenfor retail, beværtning, kontor og modeindustrier. Vi guider vores kunder gennem etableringen og videreudviklingen af deres brand.

Gennem mere end 50 år har RIIS Snedkerier udviklet sig til et moderne snedkeri, der producerer møbler og inventar til både private og erhverv. En moderne maskinpark der muliggør effektive produktionsprocesser, er med til at sikre kvaliteten i produkterne. I samarbejde med RIIS’ øvrige selskaber servicerer vi vores kunder med inventar og møbler i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien og Amerika.

RIIS Group beskæftiger omkring 125 medarbejdere, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Kolding.