fbpx

MODERNE SNEDKERKØKKENER

Køkkenet er et centralt rum i hjemmet og samlingspunkt for hverdagslivet. Det skal være æstetisk, men samtidig praktisk og passe til dit behov. Drømmer du om et nyt køkken, hvor æstetik, funktionalitet og praktik går op i en højere enhed? Et unikt køkken, som ikke findes andre steder? Så er et snedkerkøkken det rette valg for dig. 

Vi producerer snedkerkøkkener efter dine specikke ønsker, mål og behov. Vores køkkener er udarbejdet i lækre og gedigne materialer. Alle køkkener produceres på vores eget værksted af vores erfarne snedkere, som har øje for selv de mindste detaljer. 

FRA IDÈ TIL FÆRDIGT DESIGN

Du har nok allerede nogle idéer og forestillinger om, hvordan dit drømmekøkken skal se ud. Du har måske været i gang med at skitsere dem. Måske har du endda et færdigt design? Uanset hvor langt du er i designprocessen og dine designvalg, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi kan hjælpe dig med rådgivning og sparring ift. design, materialevalg, form og farver. Vores produktudviklere og designere kan hjælpe dig med at visulisere eller rentegne dit drømmekøkken.

UDSIGTEN →

HÆRVEJSHUSET →

UENDELIGE MULIGHEDER

Vi arbejder med en bred palette af materialer. Det gør os i stand til, at skabe lige netop den materialesammensætning, du ønsker. Derved skaber vi unikke køkkener både design- og funktionsmæssigt. Vi arbejder med langt de fleste træsorter og mestrer materialer som stål, glas, messing, sten, plast, Corian, Hi-Macs og ædle metaller.

Vi gør en stor dyd ud af at udvælge de helt rigtige materialer til det givne projekt. Vi har et langt og tæt samarbejde med vores leverandører og savværker, som leverer materialer til os.

MONTERING & SERVICEAFTALE

Det vigtigt at sikre dig, at alle elementerne monteres korrekt, når du investerer i et nyt køkken. Hos RIIS Snedkerier hjælper vi dig med levering og montering af dine køkkenelementer eller inventar.

Vi tilbyder desuden en serviceaftale, hvor vi årligt efterser og efterbehandler inventaret. Du er hermed sikret, at dit køkken får den nødvendige pleje, så det holder sig smukt og funktionelt i mange år.

BAKKEHUSET →

FANØHUSET →