case

Tidløst snedkerkøkken og badeværelsesinventar til et privat hjem.

Vi har i samarbejde med arkitekterne, Reinholdt//Rud, leveret et enkelt, tidsløst snedkerkøkken samt badeværelsesinventar til et privat hjem.

Arkitekterne Reinholdt//Rud har stået for designskitserne. Vi har færdiggjort de endelige produktionstegninger og produceret elementerne i samarbejde med bygherren.

 

“Vi havde meget kontakt til bygherren, da kunden havde svært ved at forestille sig det endelige resultat og derfor tage de rigtige beslutninger.

Kunden blev dog så glad for resultatet, at der efterfølgende blev bestilt to møbler til badeværelserne. Vi indgik også en årlig serviceaftale med kunden, hvor vi efterser inventaret og oliebehandler det.”

– Ove Nørgaard, Product Developer

glad for resultatet

de små detaljer

Vi lavede vores specielle “RIIS sarg” med indfræsede greb mellem skufferne.

Højskabe og køleskabsfront er produceret i hvidlakeret MDF. Bordpladen på øen er produceret i Hi-Macs i farven Ivory white.

Stålbordpladen er produceret i 6 mm massiv børstet stål med vask fra Heartsteeling.

Undervejs ønskede kunden andre greb end i det oprindelige design. Vi endte med at lave en speciel “RIIS sarg” med indfræsede greb i stedet for et stort mellemrum mellem skufferne – en løsning, som kunden blev meget tilfreds med.

hi-macs bordplade

Badeværelsesinventaret er udarbejdet i MDF med egefiner og fingertappede synlige skuffer. Bordpladen er lavet i Hi-Macs i farven Ivory white med integreret vask, som vi selv limede i.

Efterfølgende indgår den specielle ”RIIS sarg” med indfræsede greb i andre af vores køkken- og badeværelsesprojekter.

Vil du se flere cases?