fbpx

BAKKEHUSET

KØKKEN & BAD

TIDlØST SNEDKERKØKKEN

I samarbejde med eksterne arkitekter har vi leveret dette snedkerkøkken samt badeværelsesinventar til et moderne hjem i Kolding. Arkitekterne har stået for design og vi har varetaget produktionen. 

Højskabe og køleskabsfront er produceret i hvidlakeret MDF. Bordpladen øen er produceret i Hi-Macs ifarven Ivory white.

Stålbordpladen er produceret i 6 mm massiv børstet stål med vask fra Heartsteeling.

Undervejs ønskede kunden andre greb end i det oprindelige design. Vi endte med at lave en sarg med indfræsede greb i stedet for et stort mellemrum mellem skufferne en løsning, som kunden blev meget tilfreds med.

VEDLIGEHOLDELSE 

Vi har indgået en årlig serviceaftale med kunden, hvor vi efterser inventaret og oliebehandler det. Herved er kunden sikret, at inventaret får den nødvendige pleje. 

Badeværelse

Badeværelsesinventaret er udarbejdet i MDF med egefiner og fingertappede synlige skuffer. Bordpladen er lavet i Hi-Macs i farven “Ivory White” med integreret vask, som vi selv limede i.

Derudover har vi videreført den specielle sarg med indfræsede greb fra køkkenet, så der er en rød tråd mellem køkken og badeværelsesinventar. 

Ove Nørgaard, Product Developer:

“Vi havde meget kontakt til bygherren, da kunden havde svært ved at forestille sig det endelige resultat og derfor tage de rigtige beslutninger.

Kunden blev dog så glad for resultatet, at der efterfølgende blev bestilt to møbler til badeværelserne”.